over ons

Veel gegevens worden automatische bewaard en opgeslagen maar al deze gegevens samen kunnen deze gegevens al een schat van informatie zijn, BIG DATA. Internet of Things heeft dit proces van gegevens verzamelen nog eens extra versnelt met het netwerk van sensoren, processoren en software dat verschillende apparaten aan elkaar verbind. Big data kan nu voor iedereen beschikbaar zijn, de data van apparaten die op een netwerk zijn aangesloten kunnen ongestructureerd en onoverzichtelijke door iedereen worden gelezen.
Omdat big data vandaag de dag voor iedereen beschikbaar is geworden maar nog niet iedereen big data verkend als big data of als nuttige informatie, en nog niet de tools geeft ontwikkeld om uit big data zo te kunnen analyseren dat de verbanden die inzicht bieden na voren komen.

Ada is opgericht juist om de waarde van deze data aan iedereen te laten zien, niet voor alleen de grote ondernemers is het noodzakelijk om de klant zo goed mogelijke te kunnen zodat op den duur zelfs een zeer nauwkeurige voorspelling (doormiddel van big data, algoritmes ) gedaan kan worden over het koop gedrag van klanten. Maar ook het midden en klein bedrijf heeft deze data en kan deze data verwerken tot nuttige informatie.